Cargo Freight Exchange среща търсенето и предлагането на транспортни услуги за товарни стоки. Тук могат да се организират спедиторски и логистични схеми без ограничения. В борсата за транспорт на товарни стоки няма ограничения нито за видът на товара, нито за видът на транспортното средство. При кандидастване към оферта за превоз на стока могат да се предложат както превози с единствен вид транспорт (например превоз само с камиони или превоз само с влак или превоз само с кораб или превоз само със самолет ...), така и превози с комбиниран вид транспорт (например от т.А до т.Б превоз с камиони, от т.Б до т.В превоз с кораби, от т.В до т.Г превоз с товарен влак, от т.Г до т.Е превоз със самолет ...). Това става като от една страна регистрираните потребители пускат оферти за превоз на товари или за транспортни услуги,от друга страна заинтересуваните регистрирани потребители кандидастват с предложение по тези оферти.

Целта на Cargo Freight Exchange е транспортната сделка да се извърши при най-изгодни условия за заинтересуваните участници.
Последващото развитие на определена транспортна сделка, обявена в Cargo Freight Exchange, като следене на сделката, гаранции, плащания и т.н. са предмет на договор между участниците в транспортната сделка, а не на Cargo Freight Exchange. Cargo Freight Exchange е място на което се срещат всички заинтересувани страни в една транспортна сделка - фирми производители на стоки, търговски фирми, спедитори и спедиторски фирми, транспортни фирми и т.н.
Ако искате да кандидатствате по определна оферта и в офертата са записани координати за обратна връзка като телефони, факсове, е-меили и т.н., освен през сайта е хубаво да се свържете и директно с потребителят, който е пуснал офертата.
Кратки съвети към потребителите които имат намерение да пускат оферти.
Вашата оферта представлява стока, която излиза на пазар. Ако искате да има повече кандидати ще трябва да се погрижите за външният вид на офертата си /за нейният маркетинг/. Ако напишете само по една дума в офертата най-вероятно всеки потребител който е чете ще си помисли че вашето предложение е несериозно. Затова някои от съветите са следните:
- Направете офертата си атрактивна - Описанието на офертата трябва да подсказва на останалите потребители, че ще спечелят ако кандидастват.
- Внушете сигурност във вашата оферта - Останалите потребители не знаят кой стои зад вашата оферта докато вие не решите с кой да проведете преговори. За да кандидастват потребителите по вашата оферта трябва да са убедени, че няма да изгубят време и пари ако се включат в транспортната сделка която вие предлагате.
- Опишете възможно повече подробности - Това ще помогне на останалите участници да оценят възможностите си по участие в транспортната сделка и ще им помогне да определят по-лесно цената която ще предложат.

Cargo Freight Exchange препоръчва на потребителите да пишат на английски език и с големи букви ако искат офертите им да се разбират от международните участници
При възникнали въпроси, коментарии, препоръки, ... не се колебайте да контактувате с нас. Вашето мнение е ценно. Ще отговорим възможно най-бързо.
E-mail:
info@cargofreightexchange.com
Copyright © 2008 Markov & Markov Ltd. All rights reserved.